Miten päästä eroon päänsäryistä

 Minulla oli paha päänsärky eilisen jälkeen ja tunsin sen tulevan stressistä. Päänsäryt ovat pahin painajaiseni. Minulla on ollut niitä vuosia, mutta kerran se oli niin paha että menin silmälääkärille. Silloin kävin koulua etätunneilla. Se tarkoitti että vietin paljon aikaa tietokoneen äärellä. Kuten selvisi, se oli isoin syy miksi minulla on ollut päänsärkyjä jatkuvasti. Mieti, se oli 5 vuotta sitten.

Jos olisin vain tiennyt silloin että on olemassa erityisiä silmälaseja, jotka suojaavat sinua haitalliselta digitaaliselta valolta… olisin voinut välttää niin monta päänsärkyä ja kyyneltä.

Koska minulla oli hulluja päänsärkyjä.

Nykyään olen viisampi enkä kärsi päänsäryistä. D'ARMATI lähetti minulle parin kauniita mustia sinivaloa estäviä laseja 18. toukokuuta ja voin sanoa varmuudella ettei minulla ole ollut ainuttakaan päänsärkyä sen jälkeen. Enkä ole edes vähentänyt ruutuaikaani. Vaikkakin sekin olisi todella hyödyllistä.

Okei, minulla on kyllä ollut niitä 2 kertaa - kerran minulla oli korvatulehdus ja nyt eilen. Eilisen kipu ei ollut edes stressistä, vaan näytöistä, vietin normaalia enemmän aikaa näytön edessä enkä käyttänyt lasejani. Oma vika siis. 

Mutta olen todella tyytyväinen laseihin ja huomaan että ne ovat paranteet elämääni paljon.

Ja ei, he eivät pyytäneet minua kirjoittamaan tätä postausta. Olemme tehneet aiemmin yhteistyötä, mutta vain Instagram-tililläni.

Kirjoitan tätä koska kun yritin nukahtaa eilen, olin niin vihainen itselleni etten käyttänyt niitä laseja näyttöjen edessä ollessani. Sen lisäksi että ne ovat auttaneet minua, ne myös näyttävät hyvältä. Heillä on useampi kuin kaksi paria ja he myyvät myös hienoja aurinkolaseja.

Ehkä jotkin teistä kärsivät samanlaisista päänsäryistä ja etsitte ratkaisua.

- Jane Almers

 @janeblogi

Jane myös bloggaa aktiivisesti omalla verkkosivullaan - www.janeblogi.ee